Let’s do it Aegean 2013

clouds
essay writing services reviews

Ο Σκακιστικός Όμιλος ρόδου “ΙΠΠΟΤΗΣ”, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς,  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για να συνδράμει στην εκστρατεία καθαρισμού – αναμόρφωσης και ευπρεπισμού της Ρόδου μας, την Κυριακή 14 Απρ 2013 στο πλαίσιο της εκστρατείας  «Let’s do it Aegean 2013».

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη, μικρούς και μεγάλους μαθητές, γονείς και φίλους του ομίλου να παραβρεθούν την Κυριακή 14 Απρίλη στις 09:30 το πρωί και να δώσουν το παρόν, συνδράμοντας στον καθαρισμό της ακτής των Κρητικών και βοηθώντας ουσιαστικά να γίνει πιο όμορφος ο τόπο μας.

Με την ολοκλήρωση της καθαριότητας, θα γίνει φιλικός αγώνας γρήγορου σκαιού, στον υπαίθριο χώρο του αγροτικού ιατρείου Κρητικών και διαγωνισμός επίλυσης προβλημάτων (καλλιτεχνικό σκάκι), ενώ ο όμιλος θα παρέχει μπουφέ με νερά και αναψυκτικά.

Τι θα πρέπει να φέρεται.  Όρεξη πάνω από όλα και όσους περισσότερους μπορείτε !!!. Καπελάκια και γυαλιά ηλίου θα είναι απαραίτητα τουλάχιστον για τα μικρά παιδιά. Οι μαμάδες,  τυροπιτάκια – σαντουιτσάκια – πίτα – κεφτεδάκια  ή ότι μπορεί ο καθένας (φαγώσιμο  σε μπουκίτσες ή μικρές μερίδες ) για τον μπουφέ στο τέλος ! Χαμόγελα γιατί όλοι μαζί μπορούμε !!!

Ο Δήμος για τον καθαρισμό θα παρέχει όσα απαιτούνται σε,  γάντια, σακούλες, τσουγκράνες, φορτηγά για την αποκομιδή, καπελάκια και νερά .

Λοιπές λεπτομέρειες στο 6945973959 (Νίκος Βασιλάκης)

http://rhodes.com.gr/sites/letsdoitaegean-2013

765qwerty765
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.