4ο Τουρνουά – "Γκράν Πρί 2013"

Ξεκίνησε χθες το Σάββατο 23 Μαρ 2013 το 4ο τουρνουά γρήγορου σκακιού στο πλαίσιο του 1ου Grand Prix Ρόδου που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στην έδρα του επί της Πίνδου 1, με τον 1o από τους 5 συνολικά γύρους.
fast custom essay writing service
Η προσέλευση των μικρών σκακιστών ήταν εντυπωσιακή,  πέρα από κάθε πρόβλεψη, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 80, παρότι πολλά παιδιά απουσίασαν στον πρώτο γύρο  λόγω άλλων εκδηλώσεων, με την πρόβλεψη στους επόμενους γύρους ο συνολικός αριθμός  να φτάσει τους 90 σκακιστές.

Αντίστοιχη ήταν και η ταλαιπωρία, αφού οι αγώνες ξεκίνησαν μία ώρα και ένα τέταρτο μετά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης… κουράζοντας μικρούς αλλά και μεγάλους.

Το ΔΣ του ομίλου ζητά συγγνώμη από γονείς και αθλητές,  για την απαράδεκτα μεγάλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία που κύρια οφείλεται στην «αναδιαμόρφωση» της αίθουσας του ομίλου ώστε να «χωρέσει» τις 40 σκακιέρες και τα 80 παιδιά,  αλλά και στην μηχανογράφηση και υλοποίηση των κληρώσεων που ως φύση διαδικασίας σε τέτοια τουρνουά είναι της τελευταίας στιγμής. Υπόσχεται δε στους επόμενους γύρους (2 το Σάββατο στις  30 Μαρ και 2 το Σάββατο στις 6 Απρ 2013) να λαχιστοποιηθεί αυτή.

Αγωνιστικά όλοι οι μικροί σκακιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αγωνιζόμενοι για τη νίκη, με τους γονείς να είναι επί ποδός στο προαύλιο χώρο του ομίλου, έτοιμοι να  υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους τόσο πριν αλλά και μετά την παρτίδα.

Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (πατήστε εδώ)

765qwerty765
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.