8η Ημέρα 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στο Σκάκι

Με τους αγώνες της 8ης ημέρας συνεχίστηκε σήμερα, Σάββατο 27/4/2024, το 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών στο Rodos Palace Hotel, που συνδιοργανώνεται από τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και πλήθους Χορηγών.

Μετά τα αποτελέσματα της σημερινής 8ης αγωνιστικής, στο βαθμολογικό πίνακα προηγείται η Fataliyeva Ulviyya (AZE) με 7,5 βαθμούς και ακολουθούν με 6,5 βαθμούς η Buksa Nataliya (UKR) και η Bulmaga Irina (ROU) και ακριβώς από κάτω 10 αθλήτριες με 6 βαθμούς, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται η Ελληνίδα Σταυρούλα Τσολακίδου. Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν προβλέπεται να κορυφωθεί η αγωνία για το ποια θα στεφθεί πρωταθλήτρια, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το ενδιαφέρον για τις πρώτες θέσεις ιδιαίτερα ισχυρό. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα αντάξιο του τίτλου του ως πανευρωπαϊκού.

Ευχαριστούμε τους

Υποστηρικτές :  Δήμος Ρόδου, Ινστιτούτο Καταναλωτών 12νήσου (ΙΝΚΑ)

Χορηγούς :   ΞΕΝΑΚΗΣ Mobility, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε,  Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, J&D Rent a Car,  Κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρία Ζήσης Ηλίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου, Παπαδημητρίου και Συνεργάτες,  AtHolidays,  Radio Taxi Diagoras,  Rodos Palace Hotel 5* .

Αναλυτικά για αποτελέσματα και συμμετοχές μπορείτε να δείτε εδώ: https://chess-results.com/

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.