7η Ημέρα 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στο Σκάκι

Με τους αγώνες της 7ης ημέρας συνεχίστηκε σήμερα, Παρασκευή 26/4/2024, το 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών που διεξάγεται στο Rodos Palace Hotel και συνδιοργανώνεται από τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και πλήθους Χορηγών.

Πολύτιμους αρωγούς στην προσπάθεια μας να είναι άρτια μία τόσο απαιτητική διοργάνωση αποτελούν οι μητέρες των αθλητριών του Ομίλου μας, οι οποίες αγόγγυστα και αφιλοκερδώς προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στον έλεγχο των σκακιστριών κατά την είσοδό τους στην αίθουσα των αγώνων. Ο ΙΠΠΟΤΗΣ τις ευχαριστεί θερμά.

Μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, στη βαθμολογία προηγείται η Fataliyeva Ulviyya (AZE) με 6,5 βαθμούς και ακολουθούν η Sliwicka Alicja (POL) και η Javakhishvili Lela (GEO) με 6 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα στις 4 πρώτες σκακιέρες ήταν:

Beydullayeva Govhar (AZE) – Fataliyeva Ulviyya (AZE) 0-1
Brunello Marina (ITA) – Javakhishvili Lela (GEO) 0-1
Maltsevskaya Aleksandra (POL) – Sliwicka Alicja (POL) 0-1
Daulyte-Cornette Deimante (FRA) – Zimina Olga (ITA) 1/2-1/2

Από τις Ελληνίδες αθλήτριες νίκες πέτυχαν οι Τσολακίδου Σ., Παυλίδου Α., Μάκκα Ι., Μιχαηλίδου Μ., Χασουράκη Χ. και Στεφανίδη Μ.

Από τα κορίτσια του ομίλου μας ξεχώρισε η Μυρτώ Κορινιώτη που έφερε ισοπαλία με τη Saraci Ndriqona (KOS). Ευχόμαστε η επιτυχία της να αποτελέσει την αφετηρία και για άλλα σπουδαία αποτελέσματα που θα ανταμείψουν τις προσπάθειες των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε τους

Υποστηρικτές :  Δήμος Ρόδου, Ινστιτούτο Καταναλωτών 12νήσου (ΙΝΚΑ)

Χορηγούς :   ΞΕΝΑΚΗΣ Mobility, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε,  Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, J&D Rent a Car,  Κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρία Ζήσης Ηλίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου, Παπαδημητρίου και Συνεργάτες,  AtHolidays,  Radio Taxi Diagoras,  Rodos Palace Hotel 5* .

Αναλυτικά για αποτελέσματα και συμμετοχές μπορείτε να δείτε εδώ: https://chess-results.com/

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.