6η Ημέρα 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στο Σκάκι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών που διεξάγεται στο Rodos Palace Hotel και συνδιοργανώνεται από τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και πλήθους Χορηγών.

Σήμερα, Πέμπτη 25/4/2024, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής. Οι εκπλήξεις είναι πολύ συχνές και καθημερινές, οι μάχες συναρπαστικές και αμφίρροπες. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα στην κατάταξη προηγείται η Fataliyeva Ulviyya (AZE) με 5,5 βαθμούς και ακολουθούν 8 αθλήτριες με 5 βαθμούς.

Τα κορίτσια του ομίλου μας συνέχισαν τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις τους με κύριο στόχο τη βελτίωσή τους και την αποκόμιση πολύτιμων εμπειριών για την εξέλιξή τους.

Ευχαριστούμε τους

Υποστηρικτές :  Δήμος Ρόδου, Ινστιτούτο Καταναλωτών 12νήσου (ΙΝΚΑ)

Χορηγούς :   ΞΕΝΑΚΗΣ Mobility, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε,  Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, J&D Rent a Car,  Κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρία Ζήσης Ηλίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου, Παπαδημητρίου και Συνεργάτες,  AtHolidays,  Radio Taxi Diagoras,  Rodos Palace Hotel 5* .

Αναλυτικά για αποτελέσματα και συμμετοχές μπορείτε να δείτε εδώ: https://chess-results.com/tnr897945.aspx?lan=1&zeilen=99999

Και περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση εδώ : https://ewcc2024.eu/

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.