5η Ημέρα 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στο Σκάκι

Συνεχίστηκε σήμερα, Τρίτη 23/4/2024, για 5η ημέρα το 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών στο Rodos Palace Hotel, που συνδιοργανώνεται από τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και πλήθους Χορηγών.

Στις τέσσερις πρώτες σκακιέρες, όπου δίνεται και η μάχη για τις πρώτες θέσεις, οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και αμφίρροποι. Μετά από πολύωρες αναμετρήσεις οι οκτώ αθλήτριες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Αναλυτικότερα, τα σημερινά αποτελέσματα των επικεφαλής στη βαθμολογία ήταν:

Garcia Martin Marta (ESP) – Fataliyeva Ulviyya (AZE) 1/2-1/2

Daulyte-Cornette Deimante (FRA) – Ushenina Anna (UKR) 1/2-1/2

Hejazipour Mitra (FRA) – Beydullayeva Govhar (AZE) 1/2-1/2

Narva Mai (EST) – Brunello Marina (ITA) 1/2-1/2

Στη βαθμολογία προηγούνται οι Garcia Martin Marta (ESP), Fataliyeva Ulviyya (AZE) και Piddubna Bozhena (UKR) με 4,5 βαθμούς.

Από ελληνικής πλευράς ξεχώρισαν οι νίκες της Ι. Μάκκα και Μ. Στεφανίδη.

Τα περισσότερα κορίτσια του Ομίλου μας αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε φιλικές παρτίδες.

Αύριο Τετάρτη οι αθλήτριες έχουν ρεπό. Οι αγώνες θα συνεχιστούν την Πέμπτη 25/4/2024 με το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

Ευχαριστούμε τους

Υποστηρικτές :  Δήμος Ρόδου, Ινστιτούτο Καταναλωτών 12νήσου (ΙΝΚΑ)

Χορηγούς :   ΞΕΝΑΚΗΣ Mobility, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε,  Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, J&D Rent a Car,  Κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρία Ζήσης Ηλίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου, Παπαδημητρίου και Συνεργάτες,  AtHolidays,  Radio Taxi Diagoras,  Rodos Palace Hotel 5* .

Αναλυτικά για αποτελέσματα και συμμετοχές μπορείτε να δείτε εδώ: https://chess-results.com/tnr897945.aspx?lan=1&zeilen=99999

Και περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση εδώ : https://ewcc2024.eu/

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.