9η Ημέρα 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στο Σκάκι

Σήμερα, Κυριακή 28/4/2024, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της 9ης ημέρας του 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκάκι Γυναικών στο Rodos Palace Hotel, που συνδιοργανώνεται από τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και πλήθους Χορηγών.

Το Πρωτάθλημα είναι πραγματικά συναρπαστικό και το ενδιαφέρον για την αυριανή 10η και τελευταία αγωνιστική κορυφώνεται. Στη βαθμολογία μέχρι στιγμής προηγείται η Fataliyeva Ulviyya (AZE) με 8 βαθμούς, η οποία χρειάζεται μία ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Ακολουθούν 5 αθλήτριες με 7 βαθμούς, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται η Σταυρούλα Τσολακίδου. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα στις 4 πρώτες σκακιέρες ήταν:

Fataliyeva Ulviyya (AZE) – Bulmaga Irina (ROU) 1/2-1/2

Buksa Nataliya (UKR) – Wagner Dinara (GER) 1/2-1/2

Mammadzada Gunai (AZE) – Osmak Yuliia (UKR) 1-0

Javakhishvili Lela (GEO) – Balajayeva Khanim (AZE) 1/2-1/2

Ευχαριστούμε τους

Υποστηρικτές :  Δήμος Ρόδου, Ινστιτούτο Καταναλωτών 12νήσου (ΙΝΚΑ)

Χορηγούς :   ΞΕΝΑΚΗΣ Mobility, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε,  Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, J&D Rent a Car,  Κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρία Ζήσης Ηλίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου, Παπαδημητρίου και Συνεργάτες,  AtHolidays,  Radio Taxi Diagoras,  Rodos Palace Hotel 5* .

Αναλυτικά για αποτελέσματα και συμμετοχές μπορείτε να δείτε εδώ: https://chess-results.com/

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.