ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2013-ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΡΕΤΡΙΑ 27-29 ΑΠΡ

DSC_3766

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για την τελική φάση των πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων που θα γίνουν στην Ερέτρια 27-29 Απρ 2013.

Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ: http://www.chessfed.gr/archives/2765

Όσοι δηλώσετε συμμετοχή καλό είναι άμεσα να

1. ενημερώσετε τον ΣΟΡ Ιππότη πως θα συμμετέχετε

2. κλείσετε γρήγορα δωμάτια για να έχετε δυνατότητα επιλογής.

Πρέπει να βρισκόμαστε εκεί από το Σάββατο 27/Απρ όπου και θα δηλώσουμε συμμετοχή με φυσική παρουσία από 17:15 έως 21:00.

Σας προτείνω το ξενοδοχείο ERETRIA VILLAGE 4* όπου βρίσκεται και η αίθουσα διεξαγωγής των αγώνων.  Επίσης, όσοι μείνετε στο άλλο, για φθηνότερη διαμονή,  πρέπει να γνωρίζετε πως πουλμανάκι του ξενοδοχείου θα σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο στο χώρο των αγώνων και πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε.

Μπορείτε να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες για το χώρο των αγώνων και για το που θα είναι ο χώρος των αγώνων στο ίδιο το ξενοδοχείο, τηλ. 22290.41000

Για τη μετάβαση από την Αθήνα στην Ερέτρια μπορούμε να συννενοηθούμε ώστε αν ταξιδεύουμε μαζί να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο ανά 4 άτομα και να μοιραστούμε το κόστος. Η ενοίκιαση ενός αυτοκίνητου για τις επίμαχες ημέρες κοστίζει περίπου 130 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται η βενζίνη), οπότε με 65 ευρώ μπορούμε να μεταβούμε εύκολα από το αεροδρόμιο απευθείας στο ξενοδοχείο διαμονής και επιστροφή.

Η εμπειρία για γονείς και παιδιά είναι μοναδική. Τα παιδιά θα κάνουν νέους φίλους και θα ζήσουν με πάθος τους σκακιστικούς αγώνες. Οι γονείς θα γνωρίσουν άλλη μια όψη του αθλήματος, το αγωνιστικό σκάκι και θα ενημερωθούν περισσότερο.

Εύχομαι σε όσους συμμετέχουν καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία.

Ρούσος Ι.

zp8497586rq
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.