Τουρνουά Blitz

Το μεσημέρι της Κυριακής 9/6 ολοκληρώθηκε το τουρνούα μπλιτζ στον σκακιστικό όμιλο Ρόδου «Ιππότης».

Το τουρνουά 9 γύρων πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο πουλ (δηλαδή κάθε παίκτης έπαιξε με όλους τους συμμετέχοντες). chesshorses

Στην πρώτη τριάδα ξεχώρισαν ανάμεσα στους ενηλίκους δύο αθλητές από τα παιδικά τμήματα. Ο Αλεβίζος Θανάσης (Β! Γυμνασίου) ο οποίος τερμάτισε πρώτος με 8 νίκες και ο Ρούσος Σταμάτης (Δ! δημοτικού) ο οποίος τερμάτισε 3ος σημειώνοντας 6 νίκες.  Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο κ. Λάμψας Γεώργιος με 7 πόντους σε 9 αγώνες.

Άλλη μια φορά οι ανερχόμενοι αθλητές απέδειξαν πως εκκολάπτεται μια νέα γενιά σκακιστών που είναι σχεδόν έτοιμη να δώσει μια νέα πνοή στο άθλημα του σκακιού στη Ρόδο.

Οι βραβεύσεις θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο 15/6 αμέσως μετά από τη βράβευση των παιδιών που συμμετείχαν στο γκραν πρι 2012-΄13.

Στους 3 πρώτους ο όμιλος θα απονείμει μετάλλιο και κάρτα αξίας 12 ευρώ στον καθένα για αγορά βιβλίου της αρεσκείας του από το βιβλιοπωλείο ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

Συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν.

Περισσότερα για το τουρνουά μπλιτζ που ολοκληρώθηκε εδώ….

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου συνεχίζεται την Παρασκευή 21/Ιουνίου και ώρα 6μμ στον όμιλο της Ρόδου, Πίνδου 1, με παρτίδες των 25 λεπτών/παίκτη +10δευτ/κίνηση.  Το τουρνουά θα είναι ανοιχτό, που σημαίνει πως απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει για να προπονείται.

Περισσότερα για το τουρνουά 25min+10sec/move εδώ….

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.