Επιβράβευση της προσπάθειας

Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 10μμ η αγωνιστική ομάδα παίδων του σκακιστικού ομίλου Ρόδου Ιππότη  εμφανίστηκε ζωντανά στην τηλεόραση στο τοπικό κανάλι Ίριδα μαζί με τον προπονητή κ.Μαυρέα και το μέλος του ΔΣ Ρούσο Ιωάννη.

Η εκπομπή είχε διάρκεια μεγαλύτερη της μίας ώρας και παρουσίασε εκτενώς τον όμιλο, τα άμεσα σχέδια του και τον προγραμματισμό του καθώς και την επιτυχία της αποστολής στους αιγαιοπελαγίτικους αγώνες.  TelevisionΗ συνέντευξη μεταδόθηκε επίσης σε live streaming από το site του καναλιού http://www.iridatv.gr και μπορούσε να την παρακολούθησει κανείς οπουδήποτε στον κόσμο.

Η εκπομπή αναμεταδίδεται την Τετάρτη 23/5 και ώρα 5 το απόγεμα από το κανάλι.

Να ευχαριστήσουμε το τοπικό κανάλι Ίριδα, καθώς και τον τοπικό τύπο, που μας στηρίζουν με το δικό τους τρόπο δημοσιεύοντας πλήρως ότι τους ανακοινώνουμε.  Με τη βοήθειά τους κάνουμε πραγματικότητα το δικό μας όνειρο, την αλματώδη ανάπτυξη του σκακιού στο νησί μας.

Τετάρτη 22 Μαΐου το πρωί η ομάδα είναι καλεσμένη από το δήμαρχο Ρόδου, ο οποίος αναμένεται να συγχαρεί τα παιδιά και να τους ευχηθεί ένα λαμπρό μέλλον.

zp8497586rq
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.