3η Ημέρα 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στο Σκάκι

Σήμερα, Κυριακή 21/4/2024, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της 3ης ημέρας του 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκάκι Γυναικών στο Rodos Palace Hotel, που συνδιοργανώνεται από τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και πλήθους Χορηγών.

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των κοριτσιών του ΙΠΠΟΤΗ είναι:

Shuqja Klean (ALB) – Ρεβελιώτη Ελένη Νεφέλη

Κακά Ρεγγίνα Τσαμπίκα – Silva Ana Ines Teixeira Da (POR)

Vasylchuk Diana (UKR) – Κορινιώτη Μυρτώ

Καστρουνή Ειρήνη – Μιχαηλίδου Μαγδαληνή

Λαμπριανού Δέσποινα – Vardi Shlomit (ISR)

Μαλαμούση Ευανθία – Tuktamisova Diana (MDA)

Αλεξανδρή Βασιλική – Λαμπριανού Μαριάννα

Παλάζη Γαλάτεια – Kruchak Lesia (UKR)

Σίσκου Ευαγγελία – Μαλαμούση Γεωργία

Στην 1η σκακιέρα αναμετρώνται η Kulon Klaudia (POL) με την Osmak Yuliia (UKR), ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Κατά τη χθεσινή 2η ημέρα οι αγώνες συνεχίστηκαν με αμείωτο ενδιαφέρον. Τα κορίτσια του Ομίλου μας παρά το νεαρό της ηλικίας τους και την έλλειψη εμπειριών σε τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου στάθηκαν με αξιώσεις απέναντι σε πολύ ισχυρές αντιπάλους και πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ωστόσο, λόγω της απειρίας και της εξάντλησης από τις πολύωρες αναμετρήσεις, δεν κατάφεραν να γευθούν τη χαρά της νίκης. Είμαστε ειλικρινά υπερήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά και πιστεύουμε ότι αξιοποιώντας τις εμπειρίες από τόσο σημαντικές διοργανώσεις και με τη συνεχή προσπάθεια δε θα αργήσουν να γνωρίσουν αξιόλογες επιτυχίες.

Ευχαριστούμε τους

Υποστηρικτές :  Δήμος Ρόδου, Ινστιτούτο Καταναλωτών 12νήσου (ΙΝΚΑ)

Χορηγούς :   ΞΕΝΑΚΗΣ Mobility, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε,  Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, J&D Rent a Car,  Κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρία Ζήσης Ηλίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου, Παπαδημητρίου και Συνεργάτες,  AtHolidays,  Radio Taxi Diagoras,  Rodos Palace Hotel 5* .

Αναλυτικά για αποτελέσματα και συμμετοχές μπορείτε να δείτε εδώ: https://chess-results.com/tnr897945.aspx?lan=1&zeilen=99999

Και περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση εδώ : https://ewcc2024.eu/

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.